Forum Klanu DB |Legends|
Wiecej info od Spirita
za czasow wersji jeden.cztery.dwa. gralem na jedym Nawl to ciota siatkufki dosc czesto mnie ten tryb przypadl do gustu
Tudziez ostatnio dostawszy link do stronki sciaglem skrypt na siatkufke fiec jesli cos to podedesle Ci go albo poprostu wygrzebie z archifuf odpofiedni link i fszucisz na Nawl to ciota to sie pobafimy.
Jak ktos nie wie jak sie gra na owym trybie, to w skrocie wyjascie ocb.
Otoz sa stworzone specjalnie do tego trypu 3 mapki, mniej wiecej przypominajace boiska do siatki.
Pilke zastepuje ukochana bron wszystkich graczy db, czyli - noz.
Zadaniem kazdej druzyny jest przerzucic noz na polowe przeciwnikow, tak aby zaden z nich go nie zlapal, gdyz noz nie zadaje zadnego dmg. Mozliwa jest gra na dwa podania, jak w normalnej siatkoweczce, przy 3 podaniu jest foul i tracimy punkt.Po zdobyciu pkt. nozyk spownuje sie na niewielkim pagorku na koncu boiska po str druzyny ktora zdobyla pkt.
Moze jest to troche bezsensownie napisane ale nie chcialo mi sie zbyt dlugo nad tym rozmyslac aby to sensownie sformulowac.
Zdalo by sie zebrac 6 osob, bo przy mniejszej ilosci graczy nie ma tyle zabawy a przy wiekszej jest kopanina straszna.
Jak sie zbierze wiecej osob mozna pograc ze zmianami
jak ktoś chce teraz zagrac <sa postawione tylko Afrykanskie Nawl to ciota - Big Laggs> to mapki zaczynaja sie na kv_
Tutaj znadziecie i skrypt i mapki
Wrzucilbym na xthosta ale cos mi sie zjebalo
Nawl dzialaj
Zapisałem nas do Ligi
http://www.ligavbc.pun.pl/forums.php
Jest to pierwsza Liga organizowana w tym trybie, domyślam się że bedzie to takie przetarcie przed kolejnymi eventami organizowanymi w tym trybie.
spodziewam się małej ilości klanów, dużego bałaganu podczas spotkań , organizacyjnego itp itd., Wyciagnie sie z tego wnioski i dalej bedzie sie rozwijac w odpowiednim kierunku
Ilość klanowiczów: dynamiczna
O co chodzi ?
Nie wszyscy stąd grają na tym Trybie, nie jestem w stanie podać kto bedzie a kto nie będzie komu sie zachce a komu nie
Wszystkich nie chce mi się podawać
Zgadza się , Wg mnie to bedzie duuuży niewypał
Przyjaciel Klanu
leee 1v1 w kv i kb tez pomysly